Blue lines driver selskapet NyAnalyse AS

Bloggen Blue lines har levert bidrag til samfunnsdebatten i Norge med vekt på økonomi og politikk. Det har vært utrolig givende og morsomt gjennom valgåret 2009. Faktisk har det vært en medvirkende årsak til at jeg startet NyAnalyse, sammen med en annen dyktig samfunnsøkonom Andreas Ringen. Vi har i tillegg knyttet til oss dyktige analytikere, Anna K. Fonn Matre, Rajee Sivam, Ingrid Høgset, og leder av fagrådet Tor Steig (tidl. NHO sjeføkonom) for bredere kompetanse og stor arbeidskapasitet.

Vi skal skape verdier av fakta og kunnskap i samarbeid med våre kunder. Da verden forandrer seg raskt for lokalt næringsliv, i politikken og internasjonalt – er det behov for gode analyser av de viktige utfordringene. NyAnalyse vil bidra til å forstå sammenhengene bedre. Målet er å gjøre det vanskelige – litt enklere. Vi har laget flere regionanalyser og næringspolitiske utredninger gjennom 2010, 2011 og 2012. For Virke, før HSH, laget vi rapport og film med «de gode historiene» om norsk økonomi fra 1970 til idag. Se lenke http://www.nyanalyse.no/virke.html   Ta kontakt på epost terje@nyanalyse.no hvis du trenger nyttige fakta eller en klar analyse!

Blue lines er Terje Strøm, utdannet samfunnsøkonom fra Blindern i -95, med erfaring fra privat næringsliv, tallbyrået SSB og bedriftsorganisasjonen NHO. I perioden 2006-2010: Økonomisk rådgiver for Høyre på Stortinget.

Fra 1.mars 2010: sjeføkonom og partner i Norges ‘beste bedrift som forenkler og forklarer økonomi og samfunn’, nemlig NyAnalyse.

http://www.nyanalyse.no/

Musikk er også en lidenskap! Blue lines er selvfølgelig en ekstremt bra skive fra 1991 av Massive Attack. Nr 1 er likevel Depeche Mode som jeg har sett 7 ganger på konsert, både på Wembley i 1990 og Bergen i januar i år. På den andre siden er jeg fan av gammel funk-soul som James Brown, Isaac Hayes, the O’ jays, Harold Melvin mfl. Platespiller er kjøpt inn og jeg hører like mye på gamle 70-talls LP’er som Ipod for tiden.»For the love of money» av the O’Jays er KJEMPELÅT.

Men som bakgrunnslåt til oppstarten er nok «Personal Jesus» med Depeche Mode riktigere. Det er lysten til å skape noe eget, gjøre noe nytt, ta en sjanse og oppleve FRIHETEN til å forme sin egen fremtid – som driver en slik satsing! Og hvis jeg ikke prøver nå, kommer jeg helt sikker til å angre…

Reach out and touch faith!

Reklame

One Response to Blue lines driver selskapet NyAnalyse AS

  1. […] Blue lines starter selskapet “NyAnalyse”   […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: