Made by NyAnalyse! Forenkle og forklare…

En viktig kunde lurte idag på hvorfor vi tok navnet NyAnalyse! Han er ikke den første. Kortversjonen er; Ny bedrift i mars 2010 som leverer analyser innen økonomi og samfunn!

Etter finanskrise, 2009-valg, nytt 10-år og nye muligheter? En ny virkelighet krever nye analyser! Det var tanken bak for 2 år siden…

Se presentasjon her http://www.slideshare.net/TerjeStrm/nyanalyse-presentasjon-enkel-feb-2012-11470496

Etter 12 år med utredning og næringspolitikk som makroøkonom i NHO, tallknuser i SSB og kalkulator i Høyre på Stortinget, var det tydelig behov for alternative analyser. Det bestående var satt, uspennende og lite nytenkende. Få og dyre alternativer, med ECON som elefanten. Dyktige økonomer, men klare mangler på budskap for media og politikk.

Nå har NyAnalyse etablert oss som et miljø med vekt på «å forenkle og forklare økonomi». Det er superspennende, og gøy med tall og fakta som kan sette dagsorden. Jeg tror ingen er bedre enn oss på dette. Vi gjør de tradisjonelle utredningene, men vi leter etter MER FOR KUNDENE. Kreative, litt utenfor boksen?

Finnes det andre forklaringer? Kan det gjøres med figurer? Er det mulig med kortfilm slik vi gjorde sammen med Virke (før HSH). Vi vil at våre kunder skal lære og forstå mer av samfunnet! Etter 2 geniale uker med opptur fra nye lokaler i Hedgehaugsveien med flere oppdrag, gode møter og driftige bedrifter i landskapet, er troen større enn noengang.

NyAnalyse er et selskap med spisskompetanse som mange aktører har nytte av for å komme et skritt nærmere. Enten det er å finne sammenhenger, levere ny innsikt til politikere eller «vise seg frem som samfunnsaktør»?

Mine kolleger, Andreas og Øystein, er utrolig dyktige økonomer, tallknusere og innovatører. Tilsammen gjør vi en forskjell! Og vi trives med å skape budskap basert på fakta – vi fortsetter i 2012. Mer oppdrag vil kreve flere ansatte utover våren. Meld din interesse på terje@nyanalyse.no

Et par eksempler på hva vi har gjort her:

Film og rapport for Virke http://www.nyanalyse.no/virke.html

Boligrapport for Huseiernes landsforbund http://www.nyanalyse.no/filer/Huseiernes_Landsforbund_Rapport_1_2012_web.pdf

Kommuneanalyser sammen med NHO service http://www.nho.no/offentligsektor/mer-velferd-for-pengene/

Og en mengde medieoppslag, blogger og artikler; feks –

http://www.nyanalyse.no/presseklipp/FA080212.jpg

http://www.nyanalyse.no/presseklipp/AB110112.pdf

Kundereferanse;

«Tusen takk for godt samarbeid og solid håndverk, dere har levert over hele fjøla! Morsomt å kunne jobbe sammen igjen. Du har mange talenter og en enorm faglig styrke. Det er veldig gøy å se hva du og ditt team får til nå!»

 Erland Skogli, leder Utredning og næringspolitisk analyse i Virke

**

Lyst til å prøve oss? Ta kontakt på 46441009, så forenkler vi gjerne «din økonomiske utfordring»!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: