NyAnalyse: 1 av 700 nyfødte jobbskapere!

Det verste er over og verden går videre! Tror jeg da. Mange har satset kapital og fast jobb på en mer usikker fremtid som nyetablerer. Nrk melder at det er etablert 700 flere bedrifter hittil i år målt mot finanskriseåret 2009. Det er et godt tegn i tiden når krisen herjer i Europeiske økonomier. Det er bare innsats, kreativitet og privat kapital som kan skape en ny vekst nå.

Det er store muligheter fremover, men myndigheter må spille på lag med næringslivet og jobbskaperne. Det er riktig med reform av finansmarkedene globalt, men ikke glem at tusenvis av småbedrifter kan få høyere renteutgifter og svakere lånetilgang. Politikere: Vær smarte og legg til rette ved mer forenkling og konkurransedyktig skattebetingelser. For av de 700 flere nyfødte bedriftene i 2010, kan noen bli varige jobbskapere -og gjøre en forskjell.

Vi skapte bedriften NyAnalyse i mars og er ett av de nye 700 selskapene. Vi tror på fremtiden. Vi har gjort gode analyser og har fornøyde kunder. Grunnlaget er tilstede for å skape flere jobber i årene som kommer. Det som er viktig nå er at politikere setter pris på de som satser og tar risiko -også i verdens rikeste land.

For As Norge skal vel ha god velferd til folket etter at «oljen» tar slutt?

http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/1.7213343

http://e24.no/naeringsliv/article3738110.ece

**

Låt: the boys of summer, med Don Henley (1985)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: