NyAnalyse er født på Lysaker 1.mars!

Og alt står bra til med de to nyskaperne av den nye bedriften som skal skape verdier av kunnskap og fakta!

fakta + kunnskap = verdier

Vi finner fakta – videreutvikler ved hjelp av kunnskap hos NyAnalyse og våre kunder – og skaper merverdi for alle. Så enkelt – og så vanskelig er det.

Det er et nytt tiår. Det er året etter finanskriseåret 2009. Det er ingen som har fasit på de økonomiske sammenhengene. Globaliseringen påvirker markedet, handlingsrommet i politikken og gir nye muligheter. Det er et godt marked for læring, både hos økonomer og politikere. Vi mener det er behov for et nytt alternativ i markedet for samfunnsanalyser i Norge. Det er Schumpeters «creative destruction» som tar over i 2010 etter Keynes pakkene fra 2009. Slik er næringslivets gang.

Vi tror at økonomer kan bidra til å vise koblingen mellom verdiskaping og velferd. Politikerne har et ansvar for å prioritere tydeligere. Men det er behov for en bedre virkelighetsforståelse i bunn. Det kan ikke bare være svart eller hvitt; rødt eller blått i samfunnsdebatten. Det er noen dilemmaer vi som nasjon står overfor. Det kan være tiden er inne for å velge tydeligere hva som er viktigst, basert på mer fakta og anvendt forskning. Her ønsker «start up» bedriften NyAnalyse å bidra.

Hvis vi får tillit fra organisasjoner, bedrifts-Norge og andre samfunnsaktører, vil vi jobbe hardt og målrettet for at fakta og kunnskap skal bidra til større verdier! Om ett år vet vi om timingen var riktig og selskapet har levekår for langt flere ansatte. Jeg tror på IDEEN – og krysser fingrene for NyAnalyse – og friheten til å tenke nytt.

les mer om dette her:

http://www.nyanalyse.no/

**

Låt for dagen:  Paradise circus med Massive Attack (fra 2010 – og 19 år etter klassikeren Blue lines!)

Reklamer

One Response to NyAnalyse er født på Lysaker 1.mars!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: