FRIHET til å velge bort grå, gammeldags AP politikk!

Denne valgkampen er blitt en thriller til siste sekund og ingen vet hvem som styrer AS Norge etter 14.september. Det eneste som allerede er åpenbart, er at Høyre og Erna har glitret gjennom de siste 3 uker – mot alle odds! Det er så kult å se en blå statsministerkandidat som lykkes når det virkelig gjelder.

SV ligger nede for telling og kan ryke ut av regjeringskontorene med ca 7% oppslutning. Vi får se om de klynger seg til makta… 

Jens er selvfølgelig en langt vankeligere motstander med sin faglige ballast og mange venner med makt i både LO og AP nettverket. Fagforbundet har slått opp skremselspropaganda i aviser og på T-banen. Det er skikkelig «bad policy». I tillegg gjorde en global finanskrise at høye renter falt over natten, at Jens fikk stå på TV med bekymret mine og ikke minst bruke mye mer oljepenger. 

Tenk at det måtte en global finanskrise til for at de rødgrønne satset ordentlig på samferdsel og oppussing av skoler. Flaut, Jens.

I skattespørsmålet har de bundet seg til 2004-nivået som har medført 10 mrd i økt skattebyrde for norske bedrifter, på vei inn i en finanskrise. Tror samfunnsøkonomen at det har gitt flere eller færre jobber? Videre hører vi skrytet om lavere ledighet enn i 2005. Med enormt handlingsrom på statsbudsjettet, oljepris på langt over 100 dollar fatet i perioder og store oljeinvesteringer – skulle det bare mangle. For 2010 er ledighetsprognosen langt mørkere.

Det er nå det gjelder!

1. Den blå politikken med frihet til å velge innen eldreomsorg, sykehus og skole –

mot det trauste, gammeldagse «mer av det samme» systemet til alle løsningen? Bruk stemmeretten til å velge bort det GRÅ.

2. Den blå politikken som bidrar til verdiskaping i 1 million små og mellomstore bedrifter –

mot det gammeldagse overføringssystemet og fordelingshysteriet i SV og AP. Bruk stemmeretten mot de som øker skatten og for Høyre som er glad i bedrifter. At bedriftene også vil ha Erna som statsminister følger av NHO ranking av partiprogrammer med Høyre på topp og AP og SV på bånn.

3. Den blå politikken som vil ha mer kunnskap i skolen og mer forskning for fremtiden –

mot det umoderne og dumsnille systemet til de rødgrønne hvor alle er omtrent like flinke og ingen må overskygge andre. Bruk stemmen din til å sikre satsingen på ett samfunn hvor kunnskap og kompetanse sikrer trygghet og flere nyskapere.

Det er 14.september DU har FRIHETEN til å velge BLÅTT foran GRÅTT. Velge individ og menneske foran stat og system.

Valget er ditt:  Erna sin fremtidsrettede blå politikk eller Jens sin gammeldagse rød politikk.

**

Låt:  tipper denne passer for regjeringen; Heads Will Roll – med Yeah Yeah Yeahs (2009)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: