Fremtiden – skapes i klasserommet!

For meg er Høyre Skolepartiet med stor S. Over lang tid i norsk politikk har Høyre pratet om å styrke læreren og å satse mer på matte, norsk og engelsk. Rett og slett endre innholdet i skolen fra en «kose» skole til en kunnskapsskole. Statsråd Clemet satte igang noe viktig, men vi må ikke stoppe nå.

Som pappa til barn i grunnskolen er det lett å se at lærekreftene er veldig varierte. Det er som i arbeidslivet ellers. Men en forskjell er det. Det som er sikkert er at jeg ikke godtar at mine barn kommer hjem fra en skoleuke uten ny kunnskap. Det betyr ikke at alt må være pugg av gangetabeller. Variasjon i læremetode fra fag til fag kan fungere og bør hele veien videreutvikles.

Tenk tilbake til din egen skolegang og lærerne dine. De som fikk ro i klassen var de med faglig tyngde og læreevner. De som ikke har det må kunne få tilbud om videreutdanning. Det skal Høyre sørge for. Neste utfordring er å finne den optimale kursingen for en lærer med langt større muligheter – til å skape læring hver eneste dag. Så kan vi foreldre sørge for at barna har brukbar oppdragelse hjemmefra…

Høyre vil bygge kunnskapslandet Norge. Det starter i 1.klasse med lesing, skriving og matte. Hvis vi lykkes, vil unge mennesker oppleve et mer positivt møte med jobblivet senere.

La oss alle bidra til at: 

Fremtiden skapes i alle klasserom i hele landet!

**
Låt: Pink Floyd – Another brick in the wall (part 2) – 1979

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: