Historisk offentlig pengebruk uten 1 krone i lavere skatt!

De rødgrønne slår til med revisjoner som viser at det brukes 130 mrd i oljepenger i 2009. Klar rekord!  De brukte allerede 92 mrd i oktober ifjor.Profilen er enda mer ensidig på tiltak de har gjort før, og som ikke virker noe særlig for de rammede i bedrifter i hele Norge.

Arbeiderpartiet leverer 10 milliarder i økt oljepengebruk og 24 millioner i skattelette i revidert. Ja, du leste riktig – hele 0,24% av økningen i pengebruk er noe smått på skattesiden. Det dreier seg feks om «Avvikle avrunding ned til nærmeste 100-kroner av grunnlaget for minstefradrag og skattebegrensing». God og viktig sak for mange…

De offentlige utgiftene vokser med 100 mrd fra 2008 til 2009, nærmest uten 1 krone i skattereduksjon for bedrifter som sliter og folk som jobber. Blodig urettferdig synes jeg – i verdens rikeste land.  Og enda mer sykt er det at de rødgrønne ikke tar bort eller utsetter skatteøkningen for familiebedrifter i alle lokalsamfunn. De må spørre seg selv – gir det flere eller færre jobber?

Det er ekstraordinære tider og det må gjøres ekstraordinære satsinger for å trygge jobbene.

Her har Høyre oppskriften;  redusert arbeidsgiveravgift med 12 mrd for alle bedrifter, lavere skatt for alle i jobb (ikke bare de med 2-3 millioner i lån) og satsing på kunnskap!

Det skaper flere jobber!  

Mageplask:  Etter dagens svømmebasseng innslag med statsministeren, mener jeg han passer bedre som ordfører.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: