Det blå laget kommer!

De kalde vindene blåser over hele landet. Antall konkurser dobles og ledigheten øker dramatisk. En rik fisker er tatt for råkjøring mot en naiv flertallsregjering. Jeg kommer til å tenke på en tidligere statsminister klare tale til egen partifelle om en annen sak: » jeg hadde ikke trodd han kunne være så DUM!»

Alle er FORBANNA og ingen slipper unna når meningsmålingene er svake. La oss slå fast at ingen er fornøyd med 12-14% oppslutning for Høyre! Samtidig er det utrolig ensidig å legge vekt på 1 av 4 (?) målinger med nedgang ift 3 andre med oppgang fra bunnen. På fredag gikk Høyre frem til 15,5% på en måling også. Det var ikke media opptatt av.
Jeg har skrevet det tidligere og jeg mener fortsatt at Høyre vil tjene på AKER saken (problematisk statlig eierskap og samrøre), at vi har gode skattetiltak for hele bedrifts-Norge og at en LO styrt regjering vil oppleve uventede utfordringer når ledigheten kommer over 100.000 personer (se forrige blogg med 3/4 av folket i arbeid).
Høyre er blitt en outsider i kappløpet om regjeringsmakt – og vi har alt å vinne. Det blå laget kommer på offensiven!

Den rødgrønne regjeringen har fått nesten 20 millioner av LO og har nærmest «gitt» 4,8 mrd til ett selskap (en såkalt Røkke KR). Hvis noen lurte på alternativ bruk av 1 Røkke KR, så tilsvarer det sånn omtrent at bedrifter (og eiere) i all næringsvirksomhet slipper formuesskatt på arbeidende kapital. Det hadde faktisk bidratt til bygging av arbeidsplasser i hele landet!

Det er vel egentlig det som kunne kalles en rettferdig skatte- og næringspolitikk for små og store bedrifter, Jens?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: